Електронното издание WeeklyWorldNews.com написа, че Марк Зукърбърг ще затваря Фейсбук. Причината

...
Електронното издание WeeklyWorldNews.com написа, че Марк Зукърбърг ще затваря Фейсбук. Причината
Коментари Харесай

Новината, която побърка Фейсбук на 1 април. Край с...

Електронното издание WeeklyWorldNews.com написа, че Марк Зукърбърг ще затваря Facebook. Причината за тази стряскаща вест е, че поддържането на известния уебсайт станало прекомерно стресиращо. " FaceBook излезе отвън надзор ", споделя Зукърбърг на конференция, " и стресът на ръководството на това сдружение ми унищожи живота. Трябва да се постави завършек на лудостта! "

Да, в действителност би трябвало да се постави завършек на лудостта - само че не тъкмо тази, която засяга Зукърбърг, най-малкото тъй като тези думи сякаш бяха казани в далечната... 2011 година. Да, няма неточност - преди цели 7 години. И от този момент до момента въпросната вест не стопира да стряска мало и огромно. Да се чудиш по какъв начин хората четат новините - даже не си вършат труда да погледнат датата. Наближи ли март, и въпросната " вест " на часа изскача отнякъде. Днес на 1 април, Денят на лъжата, “новината ” още веднъж стартира да изскача в обществените мрежи. 

Така че - молим ви, не се стряскайте от сходни заглавия! Те освен са остарели, само че и погрешни, припомня " Трафик нюз ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР